Kennedymars

Hallo deelnemer! Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Kennedymars! Dit jaar hebben we alweer de 12de editie gelopen. Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot de Kennedymars en de oefentochten. Tevens staat hieronder een link naar de foto's van de Kennedymars. Hier kan iedereen foto's aan toevoegen!

Foto's

Via deze link kun je de foto's van de Kennedymars 2017 bekijken. Daarnaast kun je hier ook foto's aan toevoegen die je zelf gemaakt hebt met je camera, of je mobiel.

Route

Op deze pagina kunnen straks de routes gevonden worden van de oefentochten en de Kennedymars zelf. De route voor de Kennedymars ontvang je ook voor vertrek. Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent, want je wordt tevens op de hoogte gesteld van de laatste informatie.

Belangrijk voor alle tochten is je zichtbaarheid. Zorg voor goede verlichting en/of reflecterende kleding wanneer er 's avonds of onder slechte weersomstandigheden gelopen wordt.

Inschrijven

Download hier het inschrijfformulier voor de Kennedymars 2017*. Dit dien je uit te printen en volledig ingevuld - samen met het inschrijfgeld - in te leveren bij Tapperij Huis ten Bos. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 150. Het inschrijfgeld staat vermeld op het inschrijfformulier.

* Wijzigingen voorbehouden

Oefentochten

Ieder jaar worden er weer verschillende oefentochten georganiseerd ter voorbereiding op de tocht der tochten. De oefentochten nemen in afstand toe, waarbij de oefentocht van 40 kilometer de langste is. De data en tijden van alle oefentochten voor de Kennedymars van 2017 kunt u hier volgend jaar bekijken.

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met feestdagen zoals Carnaval, Pasen, Koningsdag en met de wandeltochten georganiseerd door de World of Walking. Voor verdere informatie kun je altijd contact opnemen met Tapperij Huis ten Bos (0162-520328).

Oefentocht maandag 30 januari
De oefentocht op maandag 30 januari zal van start gaan om 19.00 uur, bij Tapperij Huis ten Bos. Download hier de route.

Oefentocht maandag 16 februari
De oefentocht op maandag 16 februari zal van start gaan om 19.00 uur, bij Tapperij Huis ten Bos. Download hier de route.

Oefentocht zondag 19 februari
De oefentocht op zondag 19 februari zal van start gaan om 10.00 uur, bij Tapperij Huis ten Bos. Download hier de route.

Oefentocht zondag 12 maart
De oefentocht op zondag 12 maart gaat van start om 09.00 uur, bij Tapperij Huis ten Bos. Download hier de route.

Oefentocht zondag 26 maart
De oefentocht op zondag 26 maart gaat van start om 08.30 uur, bij Tapperij Huis ten Bos. Download hier de route.
Let op!, deze oefentocht eindigt niet bij Tapperij Huis ten Bos. Vanaf het eindpunt dient men op eigen vervoer terug naar huis of Tapperij Huis ten Bos te gaan.

Oefentocht zondag 9 april
De oefentocht op zondag 9 april gaat van start om 08.00 uur, bij Tapperij Huis ten Bos. Download hier de route.

Oefentocht zondag 23 april
De oefentocht op zondag 23 april gaat van start om 07.00 uur, bij Tapperij Huis ten Bos. Download hier de route.